– Det skal bli så gøy!

Marianne Saus

Marianne Saus er Nordnorsk Kunstmuseums nye prosjektleder. Marianne har lang erfaring fra kulturlivet i Troms, og skal gjøre oss enda bedre til å planlegge, styre og lande store og små prosjekter.

– Med Marianne på laget kan vi satse sterkt på design thinking som en viktig del av museets arbeidsmetode og identitet fremover, sier direktør Jérémie McGowan. – Tjenestedesign begynner sakte å tas i bruk på museer rundt i verden - og nå blir vi ett av dem.

Variert bakgrunn
Marianne har tidligere vært vikar som både kommunikasjonssjef og festivalsjef i Bukta, og er nå styreleder for festivalen. Bak seg har hun ti år som designer og prosjektleder for reklamebyrået Rød Tråd, og utdannelse som kostymemaker, grafisk designer og markedskommunikatør.

– Jeg gleder meg til å gyve løs på spennende prosjekter på Nordnorsk Kunstmuseum, sier Marianne. – Jeg har ikke jobbet på et museum før, så det blir spennende å få bruke min kompetanse på et nytt område. Og ikke minst skal det bli gøy å jobbe i kunst- og kulturfeltet igjen, avslutter hun.

 

Torsdag 08. august 2019