– Det skal bli så gøy!

Thursday 08. August 2019
Marianne Saus

Marianne Saus er Nordnorsk Kunstmuseums nye prosjektleder. Marianne har lang erfaring fra kulturlivet i Troms, og skal gjøre oss enda bedre til å planlegge, styre og lande store og små prosjekter.

– Med Marianne på laget kan vi satse sterkt på design thinking som en viktig del av museets arbeidsmetode og identitet fremover, sier direktør Jérémie McGowan. – Tjenestedesign begynner sakte å tas i bruk på museer rundt i verden - og nå blir vi ett av dem.

Variert bakgrunn
Marianne har tidligere vært vikar som både kommunikasjonssjef og festivalsjef i Bukta, og er nå styreleder for festivalen. Bak seg har hun ti år som designer og prosjektleder for reklamebyrået Rød Tråd, og utdannelse som kostymemaker, grafisk designer og markedskommunikatør.

– Jeg gleder meg til å gyve løs på spennende prosjekter på Nordnorsk Kunstmuseum, sier Marianne. – Jeg har ikke jobbet på et museum før, så det blir spennende å få bruke min kompetanse på et nytt område. Og ikke minst skal det bli gøy å jobbe i kunst- og kulturfeltet igjen, avslutter hun.

 

Other news

Summer at the museum

Tuesday 28. June 2022

Opening hours at Easter

Friday 08. April 2022

Meet our intern, Sondre

Tuesday 05. April 2022

Jan Groth in memory

Friday 04. March 2022