Ny styreleder og nytt styre i Nordnorsk Kunstmuseum

Monday 11. January 2016
Kulturdepartementet har oppnevnt Sissel Knutsen Hegdal til ny styreleder for perioden 2016-2019. Sissel Knutsen Hegdal (f. 1965) er advokat, opprinnelig fra Harstad og bor og arbeider i Stavanger. Hun har omfattende styreerfaring, bl.a. som styreleder i Museum Stavanger og i Bildende Kunstneres Hjelpefond. Knutsen Hegdal har også bakgrunn fra politikken.
 
Sissel Knutsen Hegdal sier: ”Nordnorsk Kunstmuseum er en kulturinstitusjon som har markert seg både nasjonalt og internasjonalt de siste årene. Jeg gleder meg til å få være med og utvikle en spennende organisasjon videre i årene som kommer.”
 
Knutsen Hegdal overtar etter Tove Veierød, som gikk av ved årsskiftet etter å ha sittet som styreleder i Nordnorsk Kunstmuseum i to perioder.
 
Kulturdepartementet har gjenoppnevnt forlegger Elisabeth Johansen og professor Svein Aamold som regulære styremedlemmer.
 
De to kunstnerorganisasjonene, Norske Kunsthåndverkere Nord-Norge og Nordnorske Bildende Kunstnere, har i felleskap oppnevnt Kristin Tårnes som styremedlem.
 
Organisasjonen SKINN – Se Kunst i Nord-Norge – har gjenoppnevnt Trine Noodt.
 
De ansatte ved Nordnorsk Kunstmuseum har valgt Kim G. Skytte som sin representant i museets styre.
 
Fra 1. mars får museet også ny direktør, Jérémie McGowan. Nåværende direktør Knut Ljøgodt sier: ”Jeg er glad for at Jérémie McGowan og organisasjonen forøvrig får et solid og engasjert styre å støtte seg på og en høyt kompetent styreleder å samarbeide med i årene som kommer.”
 
KONTAKT
Styreleder Sissel Knutsen Hegdal, tlf. +47 975 43 757
Direktør Knut Ljøgodt, tlf.: +47 905 40 346
Administrativ leder Bodil Kjelstrup, tlf.: +47 922 35 420
 

Other news

We're back!

Monday 18. May 2020

Nordnorsk Kunstmuseum is closed

Thursday 12. March 2020

When Violin Met Gobelin – Vol II

Monday 28. January 2019

Admission fee at the museum

Thursday 06. December 2018

Meet the new guys!

Tuesday 04. December 2018