Fagerås has left the building

Tirsdag 31. januar 2017
«Nok en pute» på Nordnorsk Kunstmuseum

Da var det gjort. Håkon Anton Fagerås: Skulpturer er ferdig på Nordnorsk Kunstmuseum. Siden 22. oktober har vi vært omgitt av Maren, La Ragazza Magra, Thea og de andre, og vi har blitt glade i dem. Derfor er det vemodig å se den myke marmoren pakkes ned i trekasser og sendes bort, men vi er samtidig stolte av å ha presentert en utstilling av så høy kvalitet.

Håkon Anton Fagerås Nordnorsk Kunstmuseum

Skulpturer har hatt veldig gode besøkstall. 6724 små og store har opplevd utstillingen, og av dem har nesten 1000 vært på omvisning. Det er viktig at alle skal ha mulighet til å oppleve stor kunst, så vi er spesielt glad for at såpass mange barnehager, skoler og eldre har besøkt oss. Dette er også utstillingen hvor vi prøvde babyomvisning for første gang, og det tenker vi å fortsette med. I tillegg har både tegneklubben og yogafestivalen besøkt oss.

Babyomvisning i «Håkon Anton Fagerås: Skulpturer»

Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på utstillingen, og det samme har Håkon Fagerås selv.  – De personlige tilbakemeldingene som kommer fra hjertet er de som betyr mest for meg. Da spiller det ingen rolle om det er en kunstnerkollega eller en tilfeldig besøkende som gir komplementet, sier han.