– Det skal bli så gøy!

Torsdag 08. august 2019
Marianne Saus

Marianne Saus er Nordnorsk Kunstmuseums nye prosjektleder. Marianne har lang erfaring fra kulturlivet i Troms, og skal gjøre oss enda bedre til å planlegge, styre og lande store og små prosjekter.

– Med Marianne på laget kan vi satse sterkt på design thinking som en viktig del av museets arbeidsmetode og identitet fremover, sier direktør Jérémie McGowan. – Tjenestedesign begynner sakte å tas i bruk på museer rundt i verden - og nå blir vi ett av dem.

Variert bakgrunn
Marianne har tidligere vært vikar som både kommunikasjonssjef og festivalsjef i Bukta, og er nå styreleder for festivalen. Bak seg har hun ti år som designer og prosjektleder for reklamebyrået Rød Tråd, og utdannelse som kostymemaker, grafisk designer og markedskommunikatør.

– Jeg gleder meg til å gyve løs på spennende prosjekter på Nordnorsk Kunstmuseum, sier Marianne. – Jeg har ikke jobbet på et museum før, så det blir spennende å få bruke min kompetanse på et nytt område. Og ikke minst skal det bli gøy å jobbe i kunst- og kulturfeltet igjen, avslutter hun.

 

Andre nyheter

Ny kunst i verdensklasse

Torsdag 29. august 2019

– Det skal bli så gøy!

Torsdag 08. august 2019

Et digitalt museum

Mandag 01. juli 2019

Har vi plass til Betzy?

Tirsdag 25. juni 2019

Savioprisen 2019 til Aage Gaup!

Mandag 17. juni 2019