Adventstiden 2020 blir ulik alle andre. I dette året som har prøvet oss så hardt vil vi på NNKM lage en trygg tid hvor vi kan finne tilbake til kos og en klype nostalgi. Vi trenger å ta gode forholdsregler, men også se hverandre og ha det sosialt.

Vi har åpent og gratis juleverksted hver dag i hele åpningstiden. Her kan du lage julepynt og andre juleting fra «gjør det selv» skapepakker vi har gjort klare på forhånd.

I tillegg er desember sprekkfull av arrangementer som gir deg ro og ettertanke, men også stimulerer kreativiteten. Du finner oversikt over alle arrangementer her og på vår Facebook-side.

Ta tid | Pust
Lene McNair har gjort stor suksess i Tromsø med sine pusteverksteder. Hun guider deltagerne gjennom gamle pustetradisjoner og nye teknikker. Pustverkstedet gjennomføres med Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling som ramme – kunsthåndverk laget med hender og kropper.

Ta tid | Danseverksted
Ta deg tid til å bli med inn i dansekunstner Liv Hanne Haugen sitt verksted for bevegelse og stemme. Verkstedet skjer i selve Årsutstillingen med kunstverkene som ramme.

Linoverksted
Linoleumstrykk, også kalt linoleumssnitt, linosnitt eller bare lino, er en enkel grafisk trykketeknikk. På dette kurset skal vi jobbe med hendene i et rolig og kreativt miljø. Bruk våre maler, eller lag ditt eget design og ta med deg hjem din egen kunst.

Vi har også fast kunstpause hver onsdag fra 11 til 14 med gode lunsjalternativer, to omvisninger hver helg og SuperTorsdag med langåpnet til 20.00!