Sommerskole: Tromsøs fremtid

Mandag, 3. august 2020 - 11:00Fredag, 7. august 2020 - 14:00

Bli med på en uke full av spennende oppgaver som vil inspirere og utfordre! På Nordnorsk Design- og Arkitektursenter (NODA) og Nordnorsk Kunstmuseums skommerskole i august kan du lære om arkitektur og utforske Tromsøs fremtid på en morsom og interessant måte.

Forestill deg at Tromsø blir oversvømt i fremtiden. Da vil områdene ved Domkirka og store deler av Tromsø sentrum ligge under vann. På dette kurset skal barna og unge komme med forslag til hva de ønsker at disse områdene skal brukes til. Vi skal vi se på ulike scenarioer for Tromsø og lage både 2D- og 3D-modeller av byen. Etter kurset skal vi lage en utstilling av prosjektene våre som er åpen for alle lørdag 8. august.

Kurset er gratis og for aldersgruppen 8-14 år. Vi holder på hver dag fra kl 11.00. til 14.00. og du kan velge å delta én eller flere dager. Send påmelding til post@no-da.no, merk eposten med hvilke dager ditt barn ønsker å delta. NODA og NNKM følger alle retningslinjer for smittevern i forbindelse med Covid-19 pandemien, og både deltakere og foresatte må lese og følge våre smitteverntiltak.

Arrangementet er støttet av Samfunnsløftet, Gjensidigestiftelsen og Tromsø kommune.