Kulturnatta: Åpent hus, konsert og silketrykkverksted

Fredag, 11. oktober 2019 - 10:0020:00

I forbindelse med Kulturnatta 2019 holder vi åpent hus med utvidet åpningstid og gratis inngang på alle våre arrangementer denne fredagen.

Les mer om våre arrangementer nedenfor:

Samtalestasjon kl 10:00 - 14:00

1. etasje, fojaèen

Se utstillingene og hvis du vil, still opphavskvinnen bak «Han Roald som Betzy» til veggs. Gratis inngang hele dagen

I kjølvannet av sommerens store «kunst-snakkis» og hete «statue-debatt» stiller Formidlingsleder Ingrid Skovgaard - opphavskvinnen bak «Han Roald som Betzy», «Hacks» og «Vet du om en Betzy», seg til rådighet for å bli satt til veggs i en egen samtalestasjon i utstillingen Like Betzy. I tidsrommet 10.00 til 14.00 vil hun besvare spørsmål og ta samtalen med deg vedr. utstillingen og prosjektenes tematikker, som bl.a. kjønnsskjevhet i kunsthistorien, språket og vår nasjonal identitetsforståelse. Etter kl. 14.00 vil det være andre ansatte fra museet til stede for å besvare spørsmål. 

 

Silketrykkverksted kl 15:00 - 19:00

3. etasje

Kom innom og trykk din helt egen Betzy t-skjorte.

Nordnorsk Kunstmuseum inviterer til et drop-in verksted, hvor du selv kan få prøvd silketrykk-metoden og trykke din helt egent-skjorte med et av våre helt unike Betzy-design laget kun til denne ene kvelden. Få en gratis t-skjorte av oss eller ta med din egen og trykk på den. OBS. Begrenset til 1 gratis t-skjorte per pers. Ønsker du å lage flere tar vi 60 kr. per stk. Kom og Betzyfy your T-shirt! Verkstedet er støttet av Kunstakademiet. 

 

Folk rap og slampoesi-konsert med Opphav kl 17:00 og kl 18:00

1. etasje

Få med deg rap, slampoesi og visemusikk konsert med OPPHAV.

Duoen OPPHAV med Nuorta og Louisa gir deg en salig blanding av rap, slampoesi og visemusikk midt imellom kunstmuseets utstillinger. I to konserter á 30 min sammen spiller de om alt fra vaskerutiner, kjærlighet og fiskeripolitikk i Nord-Norge.