Evig eies kun det tapte

Fotografier av Geir M. Brungot. Evig eies kun det tapte er en vandreutstilling som kan brukes av alle klassetrinn fra 1. til 10. klasse. De fire svart/hvitt-fotografiene av Geir M. Brungot som utgjør utstillingen er tatt i tidsrommet 1986 til 1996. Sjøl om bildene ble tatt på forskjellige tidspunkt, har de felles tematikk. De handler alle om døden, direkte eller indirekte. Bildene er delvis preget av Geir M. Brungots egne opplevelser i forhold til døden. Han har sagt følgende om temaet: ”Det er viktig å lære både unge og gamle at sorg både er sterkt personlig og heilt universelt. Alle opplever det og ein må lære seg å leve med det som best ein kan." I lærerveiledningen får lærerne en kort presentasjon av kunstneren, bildene, teknikken og virkemidlene, og forslag til hvordan man kan bruke utstillingen i undervisningen.     

Kunstverk i kofferten

Feedback:

Kindergarden (Years 2-5)

The museum organizes activities for kindergardens.

Schools and Teachers

The museum offers dialogue-based tours, studio visits and travelling exhibitions to schools in Nordland, Troms and Finnmark.

Family Learning

On the second floor, there is a studio room dedicated to children and youth.

Adult Learning

Most Sundays, the museum organizes free, guided tours in Norwegian. Check https://www.nnkm.no/nb/events for details. To book a private tour, call: +47 77 64 70 20