FULLT: Sei Solo – du er alene

Saturday, 13. June 2020 - 14:00

Da var publikumslisten fulltegnet! Beklager til alle som ikke får plass, men vi må ta smittevern på alvor.

---------------------------------------------

De siste månedene har vi alle fått begrenset våre muligheter til å være med og for hverandre på måter vi er vant til. Samtidig har vi vært knyttet sammen i en felles erfaring av alt dette vi ikke har kunnet gjøre. Men nå kan man endelig spille igjen, både sammen og for andre. Derfor har vi gått sammen med ensemblet 4FEMTEN for å invitere til vår første konsert post-koronastenging!  

4FEMTEN har lengtet etter å spille for dere, og har satt sammen et konsertprogram som speiler noe av aleneheten vi alle har kjent på, og avstanden vi har hatt mellom oss – men også gleden og håpet over å få tre tilbake i fellesskap på nytt, kanskje på nye måter. For anledningen har de invitert en filosoferende bidragsyter, Thor Eirik Eriksen, som har gjort seg noen refleksjoner over disse menneskelige erfaringene fra de siste månedene.

Av smittevernshensyn må vi både bregrense antall publikummere og ta forhåndspåmelding. Vennligst send navn og telefonnummer på alle publikummere til nnkm@nnkm.no. Førstemann til mølla får plass!

Ensemble 4FEMTEN er et barokkensemble bestående av:

Wenche Maria Jentoft, sang
Berit Fonnes, barokkfiolin
Inga Merete Oudenstad, traverso 

De er også veldig glade for å ha med seg Solmund Nystabakk på lutt og theorbe. 4FEMTEN er støttet av Tromsø kommune.